Levering

Levering

Als je op een werkdag voor 16:00 uur bij ons een bestelling plaatst dan zal je bestelling na betaling/goedkeuring door ons op dezelfde dag nog worden verzonden. Na 16:00 uur wordt de bestelling de eerst volgende werkdag verzonden. Dit geldt voor producten met een levertijd van 1-2 dagen.

Langere levertijd:
Als er een andere tijd staat bij een product, zoals bijvoorbeeld bij een pre-order, dan zal dit product worden verzonden als het product bij ons binnenkomt. Bestel je meerdere producten waarvan 1 of meer een langere levertijd heeft, dan verzenden wij als alles bij ons binnen is. Wij zullen je via de mail informeren over de status.

PostNL

Het pakket zal via PostNL worden verzonden en na 1 tot 2 werkdagen bij het afleveradres worden afgeleverd in Nederland of Belgie. Pakketten met een ander land als bestemming, kunnen een langere levertijd hebben.

Track and trace

Zodra je pakket is verzonden, wordt je hiervan per e-mail op de hoogte gesteld. In deze mail staat de track en trace nummer waarmee je de status van uw pakket online volgen.

Verzendkosten

Voor meer informatie over verzendkosten klik hier

Cart
Your cart is currently empty.